EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Тестове за COVID-19

ТЕСТОВЕ ЗА Т-КЛЕТЪЧЕН ИМУНИТЕТ СРЕЩУ SARS-COV-2 по ELISpot метод
ДКЦ "Пълмед"
*Само с предварително записване на тел.0896664860
 
 
Експресен PCR тест за COVID-19 с предварително записване на тел. 0896664860
 
Пробовземането за стандартен PCR тест за коронавирус се извършва БЕЗ предварително записване от понеделник до петък от 08:00 до 13:00ч. и в събота от 09:00 до 12:00ч. на специално обособенo място извън медицинския комплекс - зад Аптека, прилежаща на "Пълмед.
 
 

Бърз антигенен тест за COVID-19:

Пробовземане БЕЗ предварително записване от понеделник до петък от 8:00-15:00ч. и събота от 9:00 до 12:00ч. в специално обособенo място извън медицинския комплекс - зад Аптека, прилежаща на "Пълмед.

 
 

Количествен и качествен тест за антитела:

Пробовземането се осъществява от понеделник до петък в Лаборатория по имунология и микробиология от 8:00 до 17:00ч. без предварително записване.

 
Университетски медицински комплекс "Пълмед" Ви предоставя възможност за извършване на диагностика за наличие на коронавирус чрез експресен PCR, стандартен PCR метод, бързи тестове за антигени и антитела за Covid-19, тестове за наличие на антитела по ELISA метод и количествени и качествени тестове за антитела.
 
Тестове може да извършите в ДКЦ "Пълмед", на адрес: гр. Пловдив, ул. „Перущица” №1A. Пресечка на бул. „Пещерско шосе”
 
Пробовзименето зa изследване както чрез PCR методика, така и чрез бързи тестове за наличие на IgM и IgG или антигенен тест се осъществява в специално обособенo място извън медицинския комплекс - зад Аптека, прилежаща на "Пълмед.


ВАЖНО!

Лабораторията на ДКЦ "Пълмед" издава документ с резултатите от PCR теста Ви за коронавирус и на английски език. Можете да изтеглите документа от системата ни за Онлайн резултати след въвеждане на индивидуалния ви потребителски номер и парола, които се получават в деня на вземането на проба за изследването.

 

Документът е валиден само след поставянето на мокър печат и подпис на него в лечебното заведение!


Структурата на "Пълмед" е официално вписана в Заповедта на Министъра на здравеопазването като акредитирана Лаборатория за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати като същите са валидни при пътувания извън страната.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ ПРЕЗ ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЧНИ ДНИ ЗА PCR ТЕСТ И БЪРЗ АНТИГЕНЕН ТЕСТ В „ПЪЛМЕД“
Експресен PCR тест
за коронавирус


Експресен PCR тест за коронавирус

PCR тест
за коронавирус


Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод

Бързи тестове за антигенни и антитела


Бързи тестове за антигенни  и антитела за коронавирус

Тестове за антитела
по метода ELISA


Тестове за антитела по метода ELISA
 

Количествен и качествен
тест за антитела


Количествен и качествен тест за антитела