EN
Back to top hospitalpulmed.bg
Софиямед Ви казва дали сте здрави със 17 профилактични пакета!

VIP профилактика


„Пълмед“ Ви казва дали сте здрави със 17 профилактични пакета!


Българските пациенти вече няма нужда да пътуват до Турция или други Европейски столици, за да се диагностицират и лекуват чрез най-съвременните методи.


Университетска болница „Пълмед“ не спира да инвестира в развитието, качеството и вида на медицинските услуги, които предлага на своите пациенти. На базата на вече 3 годишния си опит и в стремежа си да осигури на пациентите си най-високото ниво на диагностика и лечение, медицинското заведение разширява фокуса на дейността си в частта профилактика и превенция на социално-значими заболявания - онкологични, сърдечно-съдови, гастроентерологични, неврологични и др. С цел създаване на улеснен достъп и изграждането на индивидуален и професионален подход към всеки, желаещ да проведе профилактични изследвания, включително и високоспециализирани такива, „Пълмед“ разкрива специализиран кабинет по „Превантивна медицина“. В него всеки според пола, възрастта и професията, която упражнява,може да получи консултация за удачните за него конкретни изследвания, специализирани прегледи и медицински консултации с различни специалисти.


За улеснение „Пълмед“ Ви предлага 17 различни профилактични пакета, а терапевт ще обсъжда с всеки подробностите по съставянето и на индивидуален профилактичен пакет.


ВИЖ РАЗЛИЧНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА VIP ПРОФИЛАКТИКА ТУК:

VIP-профилактика-за-Жени

Профилактичните пакети са разделени по възраст и пол и обхващат профилактиката на повечето социално-значими заболявания – онкологични, кардиологични, съдови, гастроентерологични, репродуктивни заболявания и др. В тях са включени както диагностично- консултатитивни прегледи от различни специалисти, лабораторни изследвания – включващи стандартни показатели, туморни маркери, вирусологична диагностика, така и образни изследвания – включително високо специализирани такива.


Различните пакетни предложения са с различен фокус –от стандартна профилактика до и над 40 и 50-годишна възраст, до луксозна, VIP и УЛТРА ВИП профилактика включващи специализирани диагностични прегледи, процедури и изследвания. Някой от пакетите имат и конкретен фокус -за хора с интензивни мозъчни и емоционални натоварвания, с високоспециализирани интервенционални процедури при заболявания на гастроинтестиналния тракт, високоспециализирана онкологична профилактика и др.


Чрез всички пакети пациентите могат да профилактират най-важните заболявания на сърдечно-съдовата система, онкологични и мeтаболитни заболявания и такива свързани с хронични вирусни инфекции. Ранното им откриване и провеждането на профилактични мероприятия –здравословен начин на живот, хранене и ранно лечение, води до съществено подобряване качеството на живот и удължаването му. Различните заболявания се изявяват по различен начин в различни периоди от живота, поради което провеждането на периодични профилактични прегледи до 40 г. трябва да е с честота от 5г. До като след 50г. възраст и при хора, при които съществува наследствен риск, профилактиката се извършва с различна честота в зависимост от съществуващите минимални нарушения в интервал от 1 до 3г.


Повече информация на тел. 0892 222 915!

От 9:00 до 17:00ч.