EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод в 'ПЪЛМЕД'

Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод
Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод

Медицински комплекс „Пълмед“ Ви предоставя възможност за извършване на диагностика за наличие на SARS-COV-2 (COVID – 19) чрез PCR метод. 

 
Резултати за наличие или отсъствие на SARS- COV- 2 ( COVID – 19) до 48ч.
ЦЕНА: 80лв. за тест с RT-PCR метод
*Промоционална цена!

Пробовземането за стандартен PCR тест за коронавирус се извършва БЕЗ предварително записване от понеделник до петък от 8:00 до 13:00ч. и в събота от 09:00 до 12:00ч.

 

Готовите резултати може да достъпите през системата ни за Онлайн резултати чрез потребителско име и парола, а в оригинал може да ги получите (на български или английски език) на Covid Регистратура от понеделник до петък от 13:00 до 15:00ч. и в събота от 16:00 до 17:00ч.(за PCR тест с взета проба в петък).

 

Резултатите от взетите проби в събота се получават в понеделник и са достъпни в системата ни за Онлайн резултати, както и в оригинал на Covid Регистратура.

 

Пробовземането се осъществява в специално обособенo място извън медицинския комплекс - зад Аптека, прилежаща на "Пълмед.


Лабораторията в „Пълмед“ разполага с автоматичен екстрактор за обработка на ДНК и РНК проби. Заедно с останалата съвременна апаратура в структурата медицинският комплекс гарантира по-бързата обработка на тестовете за covid-19 чрез PCR метод и съответно по-бързите резултати за пациентите и гражданите, които самостоятелно извършват тестване за наличие на инфекция до 48ч.