EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод в 'ПЪЛМЕД'

Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод
Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод

Медицински комплекс „Пълмед“ Ви предоставя възможност за извършване на диагностика за наличие на SARS-COV-2 (COVID – 19) чрез PCR метод. 

Заявете своя тест на тел. +35932 607 300
Или онлайн на: https://superdoc.bg/lekar/laboratoria-corona-virus
Резултати за наличие или отсъствие на SARS- COV- 2 ( COVID – 19) до 36ч.
ЦЕНА: 120лв. за тест с RT-PCR метод

 

Пробовземането за тест с PCR метод се осъществя:

Понеделник-събота:
10:00 до 12:00ч. 

 

Всички, които желаят да извършат диагностика за covid-19 с PCR метод може да го направят в специално обособено за целта място, извън лечебното заведение в кабината зад Аптека „Пълмед“по възможност с предватително записване на тел. +35932 607 300.

 

Всеки който желае да се тества може да запази своя час за пробовзимане и онлайн  през платформата на Superdoc.bg https://superdoc.bg/lekar/laboratoria-corona-virus

 

Лабораторията в „Пълмед“ разполага с автоматичен екстрактор за обработка на ДНК и РНК проби. Заедно с останалата съвременна апаратура в структурата медицинският комплекс гарантира по-бързата обработка на тестовете за covid-19 чрез PCR метод и съответно по-бързите резултати за пациентите и гражданите, които самостоятелно извършват тестване за наличие на инфекция до 48ч.