EN
Back to top hospitalpulmed.bg
VIP профилактика за жени

VIP профилактика за жени

„Пълмед“ Ви казва дали сте здрави с 18 профилактични пакета!


Българските пациенти вече няма нужда да пътуват до Турция или други европейски столици, за да се диагностицират и лекуват чрез най-съвременните методи.


Медицински комплекс „Пълмед“ не спира да инвестира в развитието, качеството и вида на медицинските услуги, които предлага на своите пациенти. На базата на вече 5-годишния си опит и в стремежа си да осигури на пациентите си най-високото ниво на диагностика и лечение, медицинското заведение разширява фокуса на дейността си в частта профилактика и превенция на социалнозначими заболявания - онкологични, сърдечносъдови, гастроентерологични, неврологични и др. С цел създаване на улеснен достъп и изграждането на индивидуален и професионален подход към всеки желаещ да проведе профилактични изследвания, включително и високоспециализирани тeстове, „Пълмед“ създаде специализирано звено по „Превантивна медицина“. Чрез него всеки според пола, възрастта и професията, която упражнява, може да получи консултация за удачните за него конкретни изследвания, специализирани прегледи и медицински консултации с различни специалисти.


За улеснение, „Пълмед“ Ви предлага 18 различни профилактични пакета, а терапевт ще обсъжда с всеки подробностите по съставянето и на индивидуален профилактичен пакет.