Отделение по Акушерство и гинекология

Отделението по Акушерство и Гинекология се намира на 2 етаж , блок Б на УМБАЛ "Пълмед".

Легловата база се състои от два клинични сектора - родилен и гинекологичен. Отделението разполага с 53 легла.Разпределени са в 14 болнични стаи, всяка една от които с централна климатизация,мека мебел, телевизор и самостоятелен санитарен възел.

Комфорта на пациента е осигурен не само от прекрасните условия, но и от всеотдайните грижи на отличен екип от професионалисти - акушеро-гинеколози, неонатолози, анестезиолози, акушери и санитари.

Отделението разполага с три операционни зали, зала за следоперативно наблюдение и модерно оборудвана родилна зала. Осигурена е денонощна висококвалифицирана и специализирана акушеро-гинекологична помощ. Предлага се и модерно обезболяване на самото раждане. За новородените бебета е предвидена специална детска стая за интензивни грижи.

Чрез лапароскопските операции, които екипът на болницата извършва, по модерен начин се отстраняват кисти на яйчниците, миома на матката, отстраняване на цялата матка и др. Също така отделението предлага и други операции за отстраняване на полипи , миомни възли.

 

Отворени врати в Отделение по акушерство и гинекология:-ВРЕМЕННО СЕ ПРЕУСТАНОВЯВАТ!!!

Всеки четвъртък, 13:00-15:00ч.


Пакети за профилактика и диагностика в ДКЦ "Пълмед":

Пакет "Подготовка за бременност"

Пакет "Изследвания по време на бременност"-основен

Пакет "Скрининг на генитални инфекции"

Пакет "Репродуктивни нарушения" за МЪЖЕ и ЖЕНИ