EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Бързи тестове за антигенни и антитела за в 'ПЪЛМЕД'

Бързи тестове за антитела за коронавирус Бързи тестове за антитела за коронавирус Бързи тестове за антитела за коронавирус
Бързи тестове за антитела за коронавирус

ДКЦ „Пълмед“ Ви предлага възможност за тестване при съмнение за COVID-19 с бърз антигенен тест.

 

Пробовзимане на специално обособено място извън медицинския комплекс в кабината зад Аптека „Пълмед“ БЕЗ предварително записване!


Понеделник-петък:

8:00-15:00ч.

Събота и неделя:

9:00-12:00ч.

 
Резултат: 15-20 минути

Цена:30лв.

Материала за изследване с бърз антигеген тест се осъществява чрез вземане на проба като при PCR диагностиката от назофарингс или орофарингс. На базата на имунoхроматографски метод тестът открива протеин от обвивката на вируса. 
 

Препоръчително е 30 мин. преди вземането на пробата да не се консумират напитки или храни и да не се пуши.

*При позитивен резултат е добре да се извърши PCR тест за потвърждаване на резултата въз основа на симптоматиката и епидемиологичните данни, както и проведени клинични или образни изследвания.

**Отрицателният резултат не изключва възможността за инфекция с COVID-19. Интерпретацията на резултата трябва да се осъществи успоредно с клиничната симпоматика, както и епидемиологичните данни на пациента от лекар.

Повече за бързия антигенен тест научете ТУК

.................................................................................

 

ДКЦ "Пълмед" Ви предлагат възможността за извършване на бързи тестове за антитела IgM и IgG за SARS- COV- 2( COVID – 19).

 

Бързите тестове за наличие на антитела за кононавирус са лесни за изпълнение-взима се 1 капка кръв от пръста и резултатът е готов до 20 мин. При позитивиране на антитела от вида IgM e препоръчително да се извърши PCR тест за потвърждение на инфекцията, който също може да се осъществи в ДКЦ „Пълмед“. 

 

Заявете своя тест на тел. 0896 664 860

Резултати за наличие на антитела IgG и IgM се получава до 20мин.

ЦЕНА: 30лв.


Пробовземането за бързи тестове за наличие на антитела срещу коронавирус- IgG и IgM се осъществя:

Понеделник-събота:
10:00 до 12:00ч. 


Пробовземенето зa изследване с бързи тестове се осъществява в специално обособено място извън лечебното заведение- в кабината зад Аптека „Пълмед“по възможност с предватително записване на тел. +35932 607 300.