EN
Back to top hospitalpulmed.bg
VIP профилактика за жени

VIP профилактика за жени

„Пълмед“ Ви казва дали сте здрави със 17 профилактични пакета!


Българските пациенти вече няма нужда да пътуват до Турция или други Европейски столици, за да се диагностицират и лекуват чрез най-съвременните методи.


Университетска болница „Пълмед“ не спира да инвестира в развитието, качеството и вида на медицинските услуги, които предлага на своите пациенти. На базата на вече 3 годишния си опит и в стремежа си да осигури на пациентите си най-високото ниво на диагностика и лечение, медицинското заведение разширява фокуса на дейността си в частта профилактика и превенция на социално-значими заболявания - онкологични, сърдечно-съдови, гастроентерологични, неврологични и др. С цел създаване на улеснен достъп и изграждането на индивидуален и професионален подход към всеки, желаещ да проведе профилактични изследвания, включително и високоспециализирани такива, „Пълмед“ разкрива специализиран кабинет по „Превантивна медицина“. В него всеки според пола, възрастта и професията, която упражнява,може да получи консултация за удачните за него конкретни изследвания, специализирани прегледи и медицински консултации с различни специалисти.


За улеснение „Пълмед“ Ви предлага 17 различни профилактични пакета, а терапевт ще обсъжда с всеки подробностите по съставянето и на индивидуален профилактичен пакет.