EN
Back to top hospitalpulmed.bg

VIP диагностични пакети за COVID-19 и за преболедували ковид

Медицински комплекс „Пълмед“ ви предлага пакетни услуги за лабораторни, образни изследвания и консултации, свързани с оценка на вашето здравословно състояние след прекарана коронавирусна инфекция.


Пакетите са разделени според диагностичната стойност, която дават за отражението на инфекцията върхи организма.
 
 
Чрез VIP пакета за преболедували COVID -19, пациентите могат да разберат какво отражение е имала инфекцията върху организма им чрез количествен тест за наличие на антитела за ковид, консултации с 4-ма специалисти – кардиолог с включено ЕКГ и ехокардиография, пулмолог, ендокринолог и съдов хирург с включено ултразвуково изследване на съдовете, детайлни лабораторни изследвания и скенер на бял дроб. Пакетът завършва с медицинско заключение от лекар-специалист от лечебното заведение и при необходимост назначаване на продължаваща терапия или допълнителни консултации.
Взависимост от клиничното състояние на пациента при преценка на медицинския специалист могат да бъдат организирани консултации извън VIP пакета с допълнително заплащане.
 
Чрез основният пакет за преболедували ковид инфекцията пациентите могат да установят какво отражение има тя върху организма им чрез специфични лабораторни изследвания и количествен тест за определяне нивата на изработените антитела в организма.

Час за резервиране на пакет за COVID-19 за преболедували в медицински комплекс „Пълмед“ може да запишете на тел. 032 607 300

 
*Всички пакети за преболедували COVID-19 се заплащат!
**Пациентите с предварително резервиран пакет са с предимство!ОСНОВЕН ПАКЕТ ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ COVID-19

ОСНОВЕН ПАКЕТ ЗА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ COVID-19

VIP ПАКЕТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ COVID-19

VIP ПАКЕТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИ COVID-19