EN
Back to top hospitalpulmed.bg

"Пълмед" с диагностични COVID-19 пакети

Медицински комплекс „Пълмед“ стартира нови пакетни услуги за лабораторни, образни изследвания и консултации, свързани с диагностиката на COVID-19.

 

Пакетите са разделени според диагностичната стойност, която дават за здравословното състояние на пациента.

 

От основен диагностичен пакет за ковид могат да се възползват положителни или суспеткни пациенти, които искат да направят основни лабораторни изследвания, рентген на бял дроб и пулсоксиметрия. При желание от тяхна страна извън пакетната цена те могат да бъдат прегледани и от лекар, който на базата на проведените изследвания да назначи индивидуална терапия.

 

От разширения диагностичен пакет за ковид могат да се възползват положителни или суспектни за инфекцията пациенти, които искат чрез специфични, по- детайлни лабораторни и  образни изследания (скенер на бял дроб) да получат комплексна оценка на здравословното си състояние. Извън пакета те също могат да направят консултация с лекар, който на базата на проведените изследвания да назначи индивидуална терапия.

 

Консултациите с лекар се извършват в специализиран COVID-19 Кабинет към звено по неотложна помощ, който работи денонощно от понеделник до неделя.


Диагностичните пакети за COVID-19 или за преболедували в медицински комплекс „Пълмед“ се осъществяват 24 часа, 7 дни в седмицата в Спешното неотложно звено.


*Всички медицински услуги в специализирания кабинет за COVID-19 се заплащат!

**Пациентите с предварително резервиран Диагностичен пакет за COVID-19 са с предимство!ДИАГНОСТИЧНИ ПАКЕТИ COVID-19

ДИАГНОСТИЧНИ ПАКЕТИ COVID-19

РАЗШИРЕН ДИАГНОСТИЧЕН ПАКЕТ ЗА COVID-19

РАЗШИРЕН ДИАГНОСТИЧЕН
ПАКЕТ ЗА COVID-19