EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Avon и „Пълмед“ удължава кампанията за безплатни прегледи за рак на гърдата

Ранното откриване на рака на гърдата може да спаси живот! Специалистите от медицински комплекс “Пълмед” и Avon считаме, че превенцията и ранната диагностика са наша мисия и че никоя жена не бива да загуби живота си заради неведение.

 

Затова обединихме усилията си като през месец декември 2022г. в медицински комплекс “Пълмед“ се осъществиха безплатни консултации на жени чрез ехографско или мамографско изследване на млечни жлези (според възрастта).

 

Кампанията продължава със срок до края на месец април, а всяка дама, която желае да проведе консултация с включено изследване може да го направи като запише час на тел. 032 607 300 или онлайн през платформата на Superdoc.bg

*Прегледите ще се осъществяват всяка сряда.

 

„Радваме се, че можем да удължим срока на кампанията за профилактика на рака на млечните жлези, която реализираме с Avon, тъй като по този начин ще дадем възможност на още жени да планират своя преглед с включено изследване, тъй като ранното откриване на началните стадии на рака на гърдата чрез скрининг ехография и мамография увеличават шансовете за успешно лечение на заболяването, коментира д-р Екатерина Петкова, управител на ДКЦ „Пълмед“.