EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Д-р Гюлев с отличие в конкурса "Пловдив - град на доброто"

Началникът на УНГ отделението в УМБАЛ "Пълмед" д-р Атанас Гюлев бе отличен в 10-тото юбилейно издание на кампанията "Пловдив - град на доброто". Д-р Гюлев получи приз в категорията "Социална дейност" за всеотдайността му към пациентите, а самата номинация е дошла именно от негови благодарни пациенти. 

 

Д-р Гюлев не можа да присъства на церемонията, а наградата от негово име и екипа му прие старшата медицинска сестра на УНГ Отделението в УМБАЛ "Пълмед" Стоянка Калчева. 

 

"Обещавам от името на целия ни екип, че ще се стремим да правим добро, за да може да сме полезни на хората", коментира тя.

 

Събитието се проведе в Цар-Симеоновата градина, а конкурсът  „Пловдив- град на доброто” цели да поощри всички добри хора, които безкористно подават ръка на човек в нужда или се борят за развитието на обществото.

Награди бяха раздадени и в категориите: Градско развитие, Образователна дейност, Доброволчество. Специална награда по случай юбилейното издание на конкурса бе връчена за "Посланник на доброто", с която беше отличена Ласка Ненова.

 

Повече информация за 10-тото юбилейно издание на кампанията "Пловдив - град на доброто" вижте ТУК