EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Д-р Никола Криворов от УНГ отделението на УМБАЛ "Пълмед" с номинация в акцията "В търсене на добрия човек"

"Лекарската професия е най-важната за спасението ни и живот без болки и страдания. Не бихме могли да си представим света без медицинските ни работници. Радваме се, че в номинациите за тях са толкова сърцати и изпълнени с благодарност. Д-р Никола Криворов е сред номинираните пловдивачани и бе изненадан много, когато разбра за тази чест".
 
 
Това сподели гражданка на гр. Пловдив и номинира д-р Никола Криворов от отделението по УНГ на УМБАЛ болница „Пълмед”, в рамките на акцията "В търсене на добрия човек, чиято цел е да бъдат издирени най-добрите пловдивчани, предложени от съгражданите си.
 
 
"Животът ме запозна по неволя с д-р Никола Криворов имного години имах възможността да наблюдавам развитието му като лекар. Той си остана винаги с човечното си отношение и голям професионализъм. След преглед и разговор с него се чувстваш обнадежден и успокоен. Неговото отношение към всеки пациент лекува и те кара да се чувстваш значим. Името му вече е добило известност и много търсен специалист сред деца и възрастни. По време на Ковид въпреки, че беше тежко засегнат, той не спря да лекува и да успокоява пациентите си. Той в пример за всички работещи в сферата на здравеопазването. Има лекари, които времето не променя тяхното отношение към болните, независимо от трудностите. Пловдив трябва да се гордее с такива ангелски лечители в бели престилки. Неговото място е нa сцената на Пловдив- град на доброто! Той е лекар за който тази професия е истинско призвание. Когато профисионализмът е съчетан с доброто отношение, болестите могат да бъдат преодолени. Страхотен доктор и човек", каза още тя.
 
 
Повече за актията "В търсене на добрия човек" вижте ТУК