EN
Back to top hospitalpulmed.bg

ДКЦ "ПЪЛМЕД" с 10% отстъпка от цената за количествен тест за антитела срещу COVID-19 за ваксинирани

Уважаеми пациенти, напомняме ви за възможността, ако сте ваксинирани срещу COVID-19, да получите 10% отстъпка от цената за теста за количествено изследване на специфични антитела IgG срещy SARS-COV-2 по CLIA(хемилуминисценция) метод в Лабораторията на ДКЦ „Пълмед“. По време на ваксинационната кампания може да се възползвате от специалното намаление като покажете сертификата си за ваксинация на Регистратора на Клинична лаборатория ДКЦ „Пълмед“.
 
Редовна цена: 30лв.
Цена след 10% отстъпка:27лв.
 
-Изследването за количествено определяне на IgG антитела представлява хемилуминисцентен имунологичен тест за определяне на специфични анти-S1 и анти-S2 антитела.
-Тестът е предназначен за идентифициране на антела, изработени в организма след прекарана Covid-19 инфекция, предоставяйки индикация за количеството им или след ваксинация.
-Тестът е подходящ да се проведе около 14 дни след поставена последна доза.
-Tестът се извършва чрез вземане на венозна кръв, а резултатите се получават в рамките 1 ден.
 
*Не е задължително кръвната проба да е на гладно!
 
 
Тест за количествено определяне на антитела след ваксинация може да извърши без предварително записване. Пробовземането се осъществява от понеделник до петък в Лаборатория по имунология и микробиология на ДКЦ "Пълмед" от 8:00 до 17:30ч.