EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Ученици от Езикова гимназия „Иван Вазов“, гр. Пловдив с писма до пациентите от Отделението по медицинска онкология на УМБАЛ „Пълмед“

Благодарим на учениците от Езикова гимназия „Иван Вазов“, гр. Пловдив, които в рамките на инициативата им „Клубът на супергероите“ изпратиха до пациентите на Отделението по медицинска онкология на УМБАЛ „Пълмед“ писма с пожелания.

 

С цел да повдигнат техния дух по време на болничното лечение учениците ни пишат, че високо оценяват труда на целия медицински персонал и благодарят за възможността чрез нас техните послания да достигнат до пациентите.

 

„Бъдете сигурни, че вашият труд се цени високо, защото неговият плод е най-важното нещо за човека -ЗДРАВЕТО!“, пишат още от "Клубът на супергероите" от езиковата гимназия.

 

Инициативата се реализира в рамките на проекта "Купата на героите"- доброволческо състезание на училищата в България, в което ученици и студенти създават доброволчески клубове и инициативи, за да променят училището, квартала, общността и града си.

 

Благодарим на всички ученици от "Клубът на супергероите" от езиковата гимназия „Иван Вазов“, както и на техните педагози за това, че са отделили от своето време и внимание, за да окуражат чрез написаното в писмата си нашите пациенти. Надяваме се чрез общите си усилия ще можем заедно да направим болничният им престои по -лек, за да може и лечението им да премине по-бързо и успешно!