EN
Back to top hospitalpulmed.bg
25.01.2023 сряда

УМБАЛ „Пълмед“ продължава с безплатните прегледи на простата през декември и януари

УМБАЛ „Пълмед“ продължава с безплатните прегледи на простата през декември и януари УМБАЛ „Пълмед“ продължава с безплатните прегледи на простата през декември и януари УМБАЛ „Пълмед“ продължава с безплатните прегледи на простата през декември и януари
УМБАЛ „Пълмед“ продължава с безплатните прегледи на простата през декември и януари

Вследствие на огромния интерес към безплатните прегледи за профилактика на рака на простатата, провеждани през ноември в УМБАЛ „Пълмед“, от Отделението по урология на лечебното заведение обявяват, че продължават с кампанията и през декември и януари.

 

Както и досега, прегледите ще се осъществяват от специалист уролог и в тях е включено ултразвуково изследване. Прегледите ще се провеждат всеки работен ден от седмицата от 8 до 16 часа.

 

Всеки, който иска да се възползва от безплатен преглед е необходимо предварително да запише час на тел. 032 607 300 или през платформата Superdoc.bg.

 

Д-р Станимира Кодинова, началник на Отделението по урология в УМБАЛ „Пълмед“, припомня, че пациентите е нужно да носят предварително изследван кръвен тест на простато-специфичен антиген (PSA).