EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Благодарност в рими за екипа на Отделението по ревмотология на „Пълмед“

Благодарност в рими за екипа на Отделението по ревмотология на „Пълмед“ Благодарност в рими за екипа на Отделението по ревмотология на „Пълмед“ Благодарност в рими за екипа на Отделението по ревмотология на „Пълмед“
Благодарност в рими за екипа на Отделението по ревмотология на „Пълмед“

Сърдечна и топла благодарност в стихове отправя учителка от Крумовград, пациентка на Ревматологичното отделение на „Пълмед“ към екипа на структурата, ръководен от д-р Любомир Сапунджиев. На всички тях тя пише „отличен“ за грижите, положени към нея и ги определя като „компетентни, горящи в своята професия“.

 

„След безкрайни болки, мъки и страдание, тук в Ревматорогията на „Пълмед“ намерих своето спасение“, пише тя. Йорданка, както се казва пациентката, изразява специална признателност и към лекарките д-р Мелита Енчева и д-р Станислава Трайкова, към ендокринолога от ДКЦ „Пълмед“ д-р Миглена Николова, „както и към всички, че ви има и в лете и в зима, в нашата слънчева Родина“.

 

Под писмото на учителката са се присъединили още четири нейни сестри по съдба, „славната дружина на веселите патиланци“, които по едно и също време са били настанени в отделенето. Това са Радка, Добринка, Ненка и Рахиме.