EN
Back to top hospitalpulmed.bg

"Пълмед" с фокус върху профилактиката с повече от 50 пакетни предложения

в. 24 часа, Пловдив 

06.09.2023г.


Прегледите и изследванията се правят само за половин ден, резултатите веднага се анализират от специалист


Воден от максимата, че най-добрата защита за здравето е профилактиката, ДКЦ "Пълмед" предлага на своите пациенти над 50 различни пакетни предложения. 18 са VIР пакетите за профилактика и диагностика, предзназначени за жени и мъже от различни възрасти и с различни професии. Пакетите може да са с онкологична, сърдечносъдова, гастроентерологична, неврологична насоченост. С помощта на терапевти се съставят и планове за индивидуални пакети.

 

В рамките на един пакет се извършват консултации с водещи специалисти, провеждат се серия cпециализирани прегледи, като съществена част от елементите в него са образните изследвания - ЯМР, компютърна томография или ехография. При лабораторните изследвания е характерен анализът на широка гама от стандартни кръвни показатели, биохимични изследвания, туморни маркери, микробиологични, вирусологични или имунологични тестове и други.

 

"Знаем, че времето на нашите пациенти е ценно. Затова се стараем всичко да се случва максимално бързо, без излишно чакане пред кабинетите на специалистите. Целият пакет се осъществява в рамките на половин ден, като през цялото време пациентът е придружаван от персонален VIР асистент, който изготвя графика на консултациите и изследванията и следи за бързото и качествено обслужване. Резултатите се обобщават от специалист, който дава препоръки и при необходимост назначава терапия", коментират от ДКЦ "Пълмед".

 

Друго важно направление на ДКЦ "Пълмед" при превенцията са 20-те пакета за профилактика и диагностика на най-честите социалнозначими заболявания. Те включват най-разпространените в днешно време патологии като например метаболитни заболявания - захарен диабет, метаболитен синдром, хормонални нарушения, репродуктивни нарушения при мъже и жени и други акушеро-гинекологични патологии, а също цистит, бъбречнокаменна болест, еректилна дисфункция, патологии на сърдечносъдовата система, неврологични заболявания, ревматологични болести.

 

Част от тези пакети обхващат сфера, свързана с подготовката за бременност, проследяването на бременността, както и с детското здраве през най-важните етапи на израстването. Пакетите се изпълняват в рамките на половин работен ден, а резултатите се разчитат от специалист, който назначава лечение. При нужда пациентът се насочва за допълнителни консултации, изследвания или хоспитализация.

 

Пакетите за профилактика и диагностика не се поемат от Националната здравноосигурителна каса.

 

ДКЦ "Пълмед" предлага и пакети "Корпоративна здравна профилактика". Те представляват персонализирана оферта с включени прегледи и изследвания с гъвкави условия, които да отговарят на изискванията на службите по трудова медицина.

 

Информация за различните пакети може да се получи от специализираното звено по "Превантивна медицина" на "Пълмед" на телефон 0892 222 928.