EN
Back to top hospitalpulmed.bg

„Пълмед“ с пакети за диагностика за COVID-19 и преболедували инфекцията

Медицински комплекс „Пълмед“ стартира нови пакетни услуги за лабораторни, образни изследвания и консултации, свързани с диагностиката на COVID-19 при пациенти, заразени с вируса или такива преболедували инфекцията.

 

Пакетите са разделени според диагностичната стойност, която дават за здравословното състояние на пациента.

 

От основен диагностичен пакет за ковид могат да се възползват положителни или суспеткни пациенти, които искат да направят основни лабораторни изследвания, рентген на бял дроб и пулсоксиметрия. При желание от тяхна страна извън пакетната цена те могат да бъдат прегледани и от лекар, който на базата на проведените изследвания да назначи индивидуална терапия.

 

От разширения диагностичен пакет за ковид могат да се възползват положителни или суспектни за инфекцията пациенти, които искат чрез специфични, по- детайлни лабораторни и  образни изследания (скенер на бял дроб) да получат комплексна оценка на здравословното си състояние. Извън пакета те също могат да направят консултация с лекар, който на базата на проведените изследвания да назначи индивидуална терапия.

 

Консултациите с лекар се извършват в специализиран COVID-19 Кабинет към звено по неотложна помощ, който работи денонощно от понеделник до неделя.

 

„Пълмед“ предлага и 2 пакета за проследяване на отражението на ковид инфекцията върху организма на преболедувалите.

 

Чрез VIP пакета за преболедували COVID -19, пациентите могат да разберат какво отражение е имала инфекцията върху организма им чрез количествен тест за наличие на антитела за ковид, консултации с 4-ма специалисти – кардиолог с включено ЕКГ и ехокардиография, пулмолог, ендокринолог и съдов хирург с включено ултразвуково изследване на съдовете, детайлни лабораторни изследвания и скенер на бял дроб. Пакетът завършва с медицинско заключение от лекар-специалист от лечебното заведение и при необходимост назначаване на продължаваща терапия или допълнителни консултации.

Взависимост от клиничното състояние на пациента при преценка на медицинския специалист могат да бъдат организирани консултации извън VIP пакета с допълнително заплащане.

 

Чрез основният пакет за преболедували ковид инфекцията пациентите могат да установят какво отражение има тя върху организма им чрез специфични лабораторни изследвания и количествен тест за определяне нивата на изработените антитела в организма.

 

Час за резервиране на  диагностични пакети за COVID-19 или за преболедували в медицински комплекс „Пълмед“ може да запишете на тел. 032 607 300


*Всички медицински услуги в специализирания кабинет за COVID-19 се заплащат!

**Пациентите с предварително резервиран Диагностичен пакет за COVID-19 или за преболедували са с предимство!

 

Повече информация и съдържание на пакетите за диагностика за COVID-19 вижте ТУК