СПЕШНА ПОМОЩ 032 607 369
EN
VIP профилактика Online Резултати
Back to top hospitalpulmed.bg

УМБАЛ „Пълмед” се включи в отбелязването на Международната седмица на предсърдното мъждене и ще преглежда безплатно пациенти в риск

На 30 ноември 2018 г. (петък) от 09:00 ч. до 16:00 ч. в УМБАЛ „Пълмед” ще проведат безплатни прегледи за пациенти в риск – такива със сърдечносъдови заболявания, в прединсултно състояние, както и след прекаран инсулт. Инициативата е част от Международната седмица на предсърдното мъждене, провеждана под егидата на Национална пациентска организация.
Кампанията, посветена на инсултите, насърчава профилактиката на заболяването с цел превенция на инсулти, подобрение качеството на живот на пациентите и осигуряването на дългосрочен и по-качествен контрол на заболяването. Специалистите от УМБАЛ „Пълмед“ припомнят, че лечението на инсулта е възможно и бързата реакция е от ключово значение за овладяване на състоянието и започване на лечението. Съвременният център за лечение на мозъчен инсулт в болницата разполага с висококвалифициран екип за незабавна диагностика и реакция.
Всички прегледи ще се провеждат с предварително записване на телефона на регистратурата 032/607-349.