EN
Back to top hospitalpulmed.bg

На 4 април в Училището: Първи грижи за новороденото

Училището за бременни и бъдещи родители на УМБАЛ „Пълмед“ ще представи темата „Първи грижи за новороденото“ по време на следващата си лекция от безплатния присъствен курс. Тази пета поред лекция ще се състои на 4 април, четвъртък, от 14:00 часа на обичайното място - зала „Хипократ“ в ДКЦ „Пълмед“, Пловдив, на ул. Перущица 1A.

 

Лекцията ще бъде изнесена от д-р Диана Аргирова, неонатолог и педиатър в Отделението по неонатология на болницата, която ще обясни, наред с редица други правила, например как и с какво да къпем бебето и как да се грижим за хигиената на нежната му кожа. Лекцията ще е придружена с практическа част и демонстрация на най-важните умения, които трябва да придобият младите родители при грижата си за новороденото.

 

На 11 април, д-р Мария Търнева, началник на Отделението по неонатология в „Пълмед“, ще запознае бъдещите и настоящи майки и татковци с важната тема „Адаптационен синдром при новородените“.

 

За да присъствате на лекцията, трябва да се запишете предварително през платформата Superdoc.bg: https://superdoc.bg/lekar/uchilishte-za-bremenni-i-roditeli-dkts-palmed или на тел. 032 607 300.