EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Лекари от "Пълмед" отличени в класацията „Лекарите, на които вярваме“ на 24 часа

И тази година редица лекари от УМБАЛ и ДКЦ „Пълмед“ бяха отличени в класацията „Лекарите, на които вярваме“. Освен престиж­на класация на български­те медици, алманахът е достъп­на навигация за научните интереси и постижения на най-добрите лекари с тех­ните актуални позиции и контакти.

 

В книгата са представе­ни медицинските откри­тия от последната година, които променят живота драстично. Акценти­те са новите световни трендове в медицината и здравните грижи - рево­люционните технологии с изкуствен интелект, роботи, наночастици, те­лемедицината, персонали­зираната апаратура и персоналните лекарства, създавани за особеностите на разновидностите на дадено заболяване и адаптирани към потребностите на отделния пациент.

 

Изданието на „24 часа“ оценява най-добрите лекари у нас от 2011г., а това е поредното му 10-то издание. Целта му е да бъде оценен заслужения труд и всеотдайност на всеки български лекар, с неговите професионални и етични качества. Тази година в класацията попадат 700 изявени медици, 9 от които са от структурата на „Пълмед“. Благодарим за доверието на читателите на в.24 часа, които са ги номинирали. Ето и техните имена:

 

  1. Д-Р МАРИЯ ТЪРНЕВА, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО НЕОНАТОЛОГИЯ
  2. Д-Р СПАС ПАТИШАНОВ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ
  3. Д-Р ТАНЯ ДАНЕВА, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО ДЕТСКИ БОЛЕСТИ 
  4. ДОЦ. Д-Р МИТКО МИТКОВ, Д.М.Н, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО ЕНДОКРИНОЛОГИЯ
  5. Д-Р НИКОЛАЙ МИХАЙЛОВ, Д.М., НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО СЪДОВА ХИРУРГИЯ
  6. Д-Р ДИМИТЪР ДЕЛИКОСТАДИНОВ, НАЧАЛНИК СПЕШНО- ПРИЕМНО ОТДЕЛЕНИЕ
  7. Д-Р ДИМИТЪР ДИМИТРОВ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ
  8. Д-Р КИРИЛ ХАДЖИХРИСТЕВ, НАЧАЛНИК ОТДЕЛЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЯ С ИНВАЗИВНА КАРДИОЛОГИЯ
  9. Д-Р НИКОЛА КРИВОРОВ, ЛЕКАР-СПЕЦИАЛИСТ В ОТДЕЛЕНИЕ ПО УШНО-НОСНО-ГЪРЛЕНИ БОЛЕСТИ 

 

Може да откриете книгата с елитната лига на лекарите, на които българите вярват, на местата за продажба на печатни издания или да поръчате на телефон 02 942 2037 (безплатна доставка до офис на “Спиди”).