EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Дерматолог от ДКЦ „Пълмед“ с отличие от Мисия Супердок 2022

Д-р Радица Соколова, дм, от ДКЦ „Пълмед“ е сред лекарите получили най-висок рейтинг от своите пациенти и отличени в Третото издание на инициативата Мисия Супердок 2022.  Кампанията, която за 2022г. награждава общо 75 специалисти от страната, е организирана отново от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с Ведра Интернешънъл.

 

Д-р Соколова получава признание в категорията Дерматология, една от  14-те специалности, за които се дават призовете.

 

Пациенти от цяла България продължиха и през миналата година активно да изразяват признателността и обичта си към лекарите в добре познатата платформа superdoc.bg. Инициативата продължава да набира популярност с всяка година и до момента в платформата са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са получили отлична медицинска грижа и отношение.

 

За трета поредна година Мисия Супердок ще награди на празнична церемония лекарите с най-висок рейтинг в платформата в специалностите акушерство и гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, обща медицина, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия.

 

„Ние от Ведра Интернешънъл вярваме, че работата на тези специалисти – както професионалната и компетентна помощ, която те оказват, така и човешката грижа към пациента, заслужават уважение и признание. Затова за нас е чест отново да се включим в Мисия Супердок и да предоставим награди за всички отличени лекари, спечелили доверието и дори любовта на своите пациенти“, пише на сайта на компанията.

 

Можете да видите пълния списък на отличените в приложената снимка.

 

Повече информация за инициативата: