EN
Back to top hospitalpulmed.bg

ДКЦ „Пълмед“ предлага серия анти-ейдж терапии за здрава и сияйна кожа

В ДКЦ „Пълмед“ вече работи кабинет по естетична и възстановителна медицина, който предоставя богата палитра от анти-ейдж процедури на лице, шия и деколте.  Консултациите и процедурите, сред които плазмолифтинг (PRP), мезотерапия, прилагане на ботулинов токсин и др. се извършват от висококвалифицирани специалисти.

 

„Терапиите са предназначени за мъже и жени с по-млада или по-зряла кожа. Може да се третира цялото лице, околоочна зона, шия, деколте. Процедурите не са насочени само към пациенти, желаещи естетично подобрение на кожата на лицето си, а и към такива, на които им предстои оперативна намеса в лицево–челюстната област или са след подобна интервенция. Всяка грижа с такъв вид терапии, след правилна преценка за всеки пациент, води до по-здрава кожа, а здравата и хидратирана кожа на лицето, винаги изглежда прекрасно“, коментира д-р Анастасия  Желева, която оглавява дейността на кабинета.

 

Използват се иновативни продукти за инжекционни възстановителни терапии и се осигурява сигурност и комфорт при извършване на процедурите в лечебно заведение.

 

Процедурата плазмолифтинг е уникална медицинска технология за възстановяване на здравето и красотата посредством инжектиране на тромбоцитна автоложна плазма, получена от собствената кръв на пациента. С тази терапия се подобрява цялостната структура на кожата, повишава се нейният тонус и еластичност, изравнява се релефът, намаляват се признаците на стареене. Кожата е равномерно освежена, със смекчени линии, плътна, стегната и озарена.

 

Мезотерапията е инжектиране на хранителни вещества и важни витамини и минерали в дълбоките слоеве на кожата, за да се осигури хидратация и подхранване точно там, където е най-необходимо. Третират се лице, околоочна зона, шия, деколте.  С тази терапия се коригират умерени до дълбоки бръчки в областта на лицето, шията и деколтето. Възстановява се контурът на лицето и се постига естествено подмладен вид, с избистрен тен на кожата.

 

За благоприятното повлияване на проблема бруксизъм, т.е. стискане и скърцане със зъби, в кабинета се използва ботулинов токсин. Той се прилага в дъвкателните мускули, след много точна преценка на специалиста, изследвания и яснота в диагнозата, и може да се окаже много добър избор на лечебно средство.

 

Д-р Анастасия Желева е лицево-челюстен хирург с над 20-годишен опит по специалността, като работи активно в сферата на плазмотерапията и естетично-възстановителни процедури в лицево-челюстната област. Главен изследовател е в научен проект за лечение на бруксизъм и ботокс терапия.

 

Записване на час за консултация на тел.032 607 300 или чрез платформата Супердок на https://superdoc.bg/lekar/anastasia-zheleva