EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Детско отделение на „Пълмед“ отпразнува 14-ия си рожден ден

Детско отделение на „Пълмед“ отпразнува 14-ия си рожден ден Детско отделение на „Пълмед“ отпразнува 14-ия си рожден ден Детско отделение на „Пълмед“ отпразнува 14-ия си рожден ден
Детско отделение на „Пълмед“ отпразнува 14-ия си рожден ден

ЗдравеНет

01.06.2023г.

 

Тържеството на 1 юни, на което екипът на Детско отделение в УМБАЛ „Пълмед“ отбеляза Деня на детето и 14-тия си рожден ден, беше мило и вълнуващо преживяване за всички – за малчуганите, хоспитализирани в структурата, за техните родители, за лекарите, за сестрите и целия екип на педиатрията. Това съобщиха от лечебното заведение.

 

В програмата на празника имаше от всичко по много - музика, цветя, балони, игри, илюстровани книжки с любимите детски герои, плюшени мечета, лакомства и огромна торта.

 

За веселото настроение на партито допринесоха и талантливите „артисти” от детската градина „Щастливо детство” в Пловдив, с директор Евгения Попиванова. Те стоплиха сърцата на публиката с пъстър букет от песни и танци. Рецитираха също любими детски стихотворения.

 

За пациентите на педиатрията се погрижи и аниматорът от Тон Бонбон, когото  Фондация “За Нашите Деца” специално беше поканила в „Пълмед”. Той ангажира вниманието на малчуганите със страхотни забавления, включващи  игри, танци и много музика.

 

А какво е партито без апетитни хапки, любими изкушения и безброй подаръци? Осигуриха ги в изобилие добрите приятели и партньори на отделението - Джерар, Жоме77, ТЕТА, Нова Трейд, Димитър Маджаров-2, Пролет, Пепси, Ти Ди Ел, Грация СК, БГ Лайн 2014, Бета-12 Иванови, Фарма Трейд БГ,  Фреш Фууд Трейд, Идар-2 р-т  “Dr.Chef”, Сани Конс Тодорови с-ие, ABO Pharma, Ведра Интернешънъл, Амек Тойс, Хиполенд, Сиела-книжарници и Рожен-3.

 

„Да получиш доверието на децата е изключително трудна задача. Изисква се голяма любов и професионализъм. Продължавайте все така отговорно да се грижите за своите малки пациенти. Пожелавам ви най-вече здраве, лично щастие и сили, в името на хуманната кауза, която сте избрали. С познания и опит вървете смело напред”, гласи поздравителният адрес към управителя на УМБАЛ „Пълмед” д-р Цветанка Лепарова и към началника на Отделението по детски болести д-р Таня Данева, поднесен от Фондация “За Нашите Деца”, заедно с красив букет от рози.