EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Бъдете здрави!

Бъдете здрави! Бъдете здрави! Бъдете здрави!
Бъдете здрави!

Бъдете здрави! „Бъдете здрави!“ е фразата, с която си пожелаваме най-ценното в живота на всеки един човек, а именно ЗДРАВЕ! Най-ценното, на което в забързаното ежедневие обикновено обръщаме най-малко внимание, за което все не ни остава време да се погрижим. Най-ценното, което обикновено оценяваме едва когато изгубим.

 

„Бъдете здрави!“ е мотото, под което протичат организираните от УМБАЛ „Пълмед“ кампании.

 

Ние вярваме, че "Профилактиката - най-добрата превенция" и нашата цел е профилактиката на обществено-значими заболявания, тяхната превенция или откриването им в ранен стадий, така че да не се стига до болничното легло.

 

В рамките на обявените дни, след предварително записване на час на регистратурата, или телефоните на лечебното заведение, пациентите имат възможност да бъдат прегледани и да се консултират със специалист.

 

„Бъдете здрави!“ е профилактичната кампания на УМБАЛ „Пълмед“, за чиито прегледи не се изисква направление от личен лекар и са напълно безплатни за пациента.

 

Повече информация за текущи и предстоящи профилактични прегледи може да намерите на страница: "Безплатни профилактични прегледи" или тел: 0700 31 033.