EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Тестове за COVID-19

Заявете своя тест експресен PCR тест с предварително записване на тел. +35932 607 300
 
Пробовземането за стандартен PCR тест за коронавирус се извършва БЕЗ предварително записване от понеделник до петък от 08:00 до 12:00ч. и в събота от 09:00 до 12:00ч. на специално обособенo място извън медицинския комплекс - зад Аптека, прилежаща на "Пълмед.
 
 
 
Университетски медицински комплекс "Пълмед" Ви предоставя възможност за извършване на диагностика за наличие на коронавирус чрез експресен PCR, стандартен PCR метод, бързи тестове за антитела за Covid-19  и тестове за наличие на антитела по ELISA метод.
 
Тестове може да извършите в ДКЦ "Пълмед", на адрес: гр. Пловдив, ул. „Перущица” №1A. Пресечка на бул. „Пещерско шосе”
 
Пробовзименето зa изследване както чрез PCR методика, така и чрез бързи тестове за наличие на IgM и IgG се осъществява в специално обособенo място извън медицинския комплекс - зад Аптека, прилежаща на "Пълмед.


ВАЖНО!

Лабораторията на ДКЦ "Пълмед" издава документ с резултатите от PCR теста Ви за коронавирус и на английски език. Можете да изтеглите документа от системата ни за Онлайн резултати след въвеждане на индивидуалния ви потребителски номер и парола, които се получават в деня на вземането на проба за изследването.

 

Документът е валиден само след поставянето на мокър печат и подпис на него в лечебното заведение!


Структурата на "Пълмед" е официално вписана в Заповедта на Министъра на здравеопазването като акредитирана Лаборатория за извършване на тестове за коронавирус и потвърждаване на резултати като същите са валидни при пътувания извън страната.


Експресен PCR тест
за коронавирус


Експресен PCR тест за коронавирус

PCR тест
за коронавирус


Диагностични тестове за коронавирус с PCR метод

Бързи тестове за антитела
за коронавирус


Бързи тестове за антитела за коронавирус

Тестове за антитела
по метода ELISA


Тестове за антитела по метода ELISA