СПЕШНА ПОМОЩ 032 607 369
EN
VIP профилактика Online Резултати
Back to top hospitalpulmed.bg
28.11.2016 понеделник

Безплатното тестване за алергични и кожни заболявания в "Пълмед"!

Безплатното тестване за алергични и кожни заболявания в Безплатното тестване за алергични и кожни заболявания в Безплатното тестване за алергични и кожни заболявания в
Безплатното тестване за алергични и кожни заболявания в

Безплатното тестване за алергични и кожни заболявания в "Пълмед"!

28.11.2016

От днес-28-ми ноември в Центъра по дерматология и алергология на УМБАЛ "Пълмед" - Пловдив под ръководството на доц. д-р Румяна Янкова ще се проведе безплатна кампания за профилактика и лечение на алергични кожни заболявания - екземи и дерматити.

На 28 и 29.11.2016г. ще се извършва тестуване, а през следващите три дни - отчитане на резултати, консултации и насочване за допълнителни изследвания и планово лечение при необходимост, или препоръки за предпазни мероприятия.

Кампанията е осъществявана и ще се осъществява ежегодно от секцията по дерматоалергология на Българското дерматологично дружество и е съобразена с рамковата програма на “Healthy skin @t work” и кампанията на ЕPOS (European Initiative for the Prevention of Occupational Skin Diseases), в която участват 30 европейски страни.
За включване в графика за безплатните консултации няма нужда от направление. Необходимо е единствено предварително записване на тел. 032/607300, 0700 31 033.